buyer-persona-templates

Gratis Buyer Persona Templates

Een nieuwe website bouw je niet voor jezelf, maar voor de mensen die je wil bereiken. Jouw Buyer Persona(‘s)! Download nu de templates en breng eenvoudig in kaart wie jouw Buyer Persona’s zijn en wat ze belangrijk vinden.

Wie is jouw Buyer Persona?

Als B2B ondernemer verkoop je jouw product (of dienst) aan bedrijven in jouw doelgroep. Om dat te kunnen doen, leg je contact met mensen. En overtuig je hen van de waarde van jouw product. Maar enthousiast of niet, niet iedere medewerker kan bepalen of jij met een deal de deur uitloopt. Dus aan wie pitch jij jouw product? Wie beslist er over jouw offerte?

Succesvol verkopen doe je alleen aan de juiste persoon. Ook online. Daarom is een goede bedrijfswebsite geheel afgestemd op jouw Buyer Persona: degene die zijn/haar handtekening zet onder jouw offerte. Download nu de Buyer Persona Templates en breng eenvoudig in kaart wie deze persoon is, en hoe je hem of haar overtuigd.

Wat krijg je?

Deze gratis download bevat alles wat je nodig hebt om jouw Buyer Persona(‘s) in kaart te brengen:

  • 5 Buyer Persona Templates in PDF-formaat
  • Nederlandstalig
  • Ruimte voor bedrijfsspecifieke eigenschappen
  • Eenvoudig aanpasbaar in o.a. Acrobat Reader en Apple Voorvertoning
  • Printversie (A4) inbegrepen

Op zoek naar Buyer Persona templates in jouw eigen huisstijl? Of een printversie op poster-formaat? Neem dan contact op voor meer informatie over maatwerk. Levering binnen 24 uur mogelijk.